CONCERTEN SEIZOEN 2019-2020

In dit seizoen weer bijzondere concerten op de zondagmiddag én in 2019 een drietal concerten die op avonden (zondag, donderdag en vrijdag) worden gegeven. Voor deze drie najaarsconcerten is een abonnement mogelijk. Kosten € 35. Voor de overige concerten is de toegangsprijs € 15, jongeren tot 25 jaar betalen € 7. Kaarten zijn verkrijgbaar door middel van het bestelformulier, via e-mail: info@concertenwittekerk.nl, per telefoon 06 45184525 én voorafgaand aan het concert in de kerk. Na afloop van het concert kunt u napraten onder het genot van een drankje.

7. Herberg-Jan
U kunt de middag extra feestelijk afsluiten of een concertavond beginnen door te genieten van het drie-gangen-concertmenu bij Herberg Jan (naast de Witte Kerk ) voor de prijs van €25 op vertoon van uw toegangsbewijs (wel even reserveren 072-2100181) Het concertmenu kunt u hier zien.

________________________

Op deze pagina geven wij u alvast wat voorlopige informatie over het concertseizoen 2019-2020. Belangrijk om te weten: de twee concerten in november en december beginnen ’s avonds om 20.00 uur.

Guus Kuijer

Donderdag 21 november: Genesis.
Guus Kuijer (verteller) en het Kamerorkest van het Noorden o.l.v. Martin Georgiev. Met Tatiana Koleva (marimba), Eduardo Canto Arce (viool), Elsina Jansen (regie), Liza Renee (VJ), muziek van Gya Kancheli (Chiaroscuro) en Martin Georgiev(Genesis). Produktie i.s.m Kunstgetij.
Voor nadere informatie en bestellen van kaarten >>

WishfulSinging
Vrijjdag 20 december.
Kerstconcert met
Wishful Singing: vijf vrouwen roepen enkel met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op.

Voor nadere informatie en bestellen van kaarten >>

Zondagmiddag 26 januari 15.00 uur. Meesterlijk Veelzijdig
Barokensemble Eik en Linde speelt Brandenburgs Concert no. 5, Concert voor hobo en viool en aria’s uit cantates van J.S. Bach. Solisten Merel van Schie alt, Franc Polman viool, Marjolein Koning hobo, Roel Stern traverso, Mario Sarrechia klavecimbel.