MOSA TRIO

Pianotrio’s van Haydn, Fauré en Dvorak

enjoyLDP_loosdrechtse-plassen_whats-on_evenementen_er-op-uit_muziek_mosa-trio_het-jagthuis_nederhorst-den-berg_wijdemeren-1

De internationale carrière van het Mosa Trio nam een vlucht na het winnen van prijzen op een groot aantal wedstrijden in Nederland, België en Frankrijk. Ze waren halve finalist van de Melbourne International Chamber Music Competition. Wereldwijd hebben ze concerten gegeven, van Europese landen tot Australië en China.
Door de spannende programmakeuze is een concert van het Mosa Trio altijd een belevenis. Het trio programmeert graag verschillende contrasterende stijlen binnen een concert waardoor het publiek enerzijds altijd iets hoort waar het van houdt en anderzijds ook vaak in aanraking komt met iets wat nieuw voor ze is.
En zoals Festival Classique in 2013 optekende: “Of de stukken nu mijmerend of speels klinken, het Mosa Trio weet het publiek bij ieder deel mee te trekken in de muziek tot het de noten bijna kan vóelen. Het Mosa Trio is goed in het creëren van een verhaal voor het publiek.” Ook de inlevende manier waarop het trio de muzikale werken toelicht, draagt bij aan het scheppen van een verhaal.
Wij hoorden het Mosa Trio een klein jaar geleden in Zaandam, waar zij op het laatste moment invielen voor het helaas in verschillende landen vastzittende Delta Trio. Zij overrompelden het publiek volkomen met hun hartveroverende presentatie, hun fonkelende spel en hun intens geconcentreerde en liefdevolle lezing van een grotendeels onbekend repertoire.

I highly recommend the Mosa Trio. My colleagues of Trio Wanderer had the opportunity to hear them in numerous occasions. They have a very high standard of academic achievement as well as superb artistic and technical qualities. It is always a great experience for the audience to attend one of their concerts.”— Vincent Coq, pianist Trio Wanderer

De leden van het trio zijn:
Alexandra van Beveren – viool
Paul Stavridis – cello
Bram de Vree – piano

Meer informatie over het Mosa Trio: https://www.mosatrio.nl

Reserveren kan per telefoon 06 45184525, via deze website  (klik HIER)  of per mail: info@concertenwittekerk.nl. De reservering is pas geldig na overschrijving van het bedrag ad € 18,00 p.p. (jongeren €8)
Ons rekeningnummer is NL 42 TRIO 02547 12843
t.n.v. St. Cultuur Witte Kerk Heiloo.

Wilt u bij aanmelding behalve uw emailadres uw telefoonmnummer opgeven? Mogelijk moeten wij u kunnen bereiken om iets te kunnen meedelen, bijv. dat er, gezien het beperkt aantal plaatsen, geen plaats voor u is.